Zien: Jon Karthaus heeft één voorwaarde voordat hij begint met script Zoop

Zien: Jon Karthaus heeft één voorwaarde voordat hij begint met script Zoop

Men ontploft bijna na het horen van het heugelijke nieuws dat er mogelijk een vierde film aankomst van de succesvolle Zoop-filmreeks. Jon Karthaus is al aan het schrijven geslagen en komt met een aantal verhaallijnen.

Zien: <em>Jon Karthaus</em> heeft één voorwaarde voordat hij begint met script <em>Zoop</em> Men ontploft bijna na het horen van het heugelijke nieuws dat er mogelijk een vierde film aankomst van de succesvolle Zoop-filmreeks. Jon Karthaus is al aan het schrijven geslagen en komt met een aantal verhaallijnen. 100.000Nu is het echter zo dat we even moeten wachten op de nieuwe film. Jon heeft namelijk één voorwaarde voordat hij begint met schrijven: zijn film Fijn Weekend moet de 100.000 bezoekers halen. Naar de bios zullen we dus maar zeggen! Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Lena spijt van Brazilian Butt Lift: "Hoop dat het verhaal achter is gebleven bij mensen" (video) Bekijk deze video » Verhaallijnen GTST heftiger en richting realiteit: "We staan wat dichter op de mens" (video) Bekijk deze video » Jennifer Lopez over opnames Shotgun Wedding: "Ik dacht dat ik doodging" (video) Bekijk deze video » Video: zo gaat het zoontje van Paris Hilton waarschijnlijk heten Bekijk deze video » RTL Boulevard: Prinses Laurentien geeft startschot Nationale Voorleesdagen (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Jon Karthaus heeft één voorwaarde voordat hij begint met script Zoop

100.000
Nu is het echter zo dat we even moeten wachten op de nieuwe film. Jon heeft namelijk één voorwaarde voordat hij begint met schrijven: zijn film Fijn Weekend moet de 100.000 bezoekers halen. Naar de bios zullen we dus maar zeggen!

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV