Big Brother: ruzie tussen Lindsey en Ilse zorgt voor tranen (video)

Big Brother: ruzie tussen Lindsey en Ilse zorgt voor tranen (video)

Woensdag 25 januari 2023 om 21:13

In Big Brother laaien de emoties vanavond hoog op tussen Lindsey en nieuwkomer Ilse. Wat speelt er tussen de twee dames?

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken op Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: ruzie tussen Lindsey en Ilse zorgt voor tranen (video) In Big Brother laaien de emoties vanavond hoog op tussen Lindsey en nieuwkomer Ilse. Wat speelt er tussen de twee dames? Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ali deelt zijn lekkernijen niet tijdens Big Brother Bekijk deze video » Big Brother: is dit de mysterieuze ‘Ilse’, de nieuwe bewoonster? Bekijk deze video » Alle ogen zijn gericht op nieuwe bewoonster (Big Brother) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's