Lang Leve de Liefde: Jorn verkiest goed lichaam boven goede humor

Lang Leve de Liefde: Jorn verkiest goed lichaam boven goede humor

Thursday 26 January 2023 om 12:02

'Is humor belangrijker dan een goed lichaam' wordt er aan deelnemer van Lang Leve de Liefde Jorn gevraagd. Hierna valt een lange stilte, met een reactie: ''Een goed lichaam vind ik belangrijker dan humor'' aldus Jorn. Hij wordt later toch wel weer aan het twijfelen gebracht over deze vraag.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde:</em> Jorn verkiest goed lichaam boven goede humor 'Is humor belangrijker dan een goed lichaam' wordt er aan deelnemer van Lang Leve de Liefde Jorn gevraagd. Hierna valt een lange stilte, met een reactie: ''Een goed lichaam vind ik belangrijker dan humor'' aldus Jorn. Hij wordt later toch wel weer aan het twijfelen gebracht over deze vraag. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's