WOEDE bij Mr. Frank Visser: 'Ik trap die schutting weg, k-wijf!' (video)

WOEDE bij Mr. Frank Visser: 'Ik trap die schutting weg, k-wijf!' (video)

Friday 27 January 2023 om 09:38

Een schutting is weer eens inzet van een flinke burenruzie, in Mr. Frank Visser doet uitspraak. 'De buurvouw heeft met het plaatsen van de schutting grond van ons gestolen, en dat eisen we terug', aldus de aanklagers.

'Hele tuin verneukt'
Hun buurvrouw is zich echter van geen kwaad bewust: 'Ik begrijp er niks van dat ze dat opeisen. Hoe kun je nou iets eisen dat niet van jou is?' De gemoederen zijn echter flink opgelopen de afgelopen jaren: 'Alles gaat weg en als het niet weggaat dan trap ik het weg, zo simpel is het. Hele tuin verneukt, kutwijf.'

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder

WOEDE bij Mr. Frank Visser: 'Ik trap die schutting weg, <em>k-wijf!</em>' (video) Een schutting is weer eens inzet van een flinke burenruzie, in Mr. Frank Visser doet uitspraak. 'De buurvouw heeft met het plaatsen van de schutting grond van ons gestolen, en dat eisen we terug', aldus de aanklagers. 'Hele tuin verneukt'Hun buurvrouw is zich echter van geen kwaad bewust: 'Ik begrijp er niks van dat ze dat opeisen. Hoe kun je nou iets eisen dat niet van jou is?' De gemoederen zijn echter flink opgelopen de afgelopen jaren: 'Alles gaat weg en als het niet weggaat dan trap ik het weg, zo simpel is het. Hele tuin verneukt, kutwijf.' Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser doet uitspraak: pestende buren maken elkaars leven zuur Bekijk deze video » DNA Singers: Tania Kross, Joke Bruijs en Tim Douwsma laten hun familieleden shinen Bekijk deze video »
TV :

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's