Blauw Bloed gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blauw Bloed gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blauw Bloed gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf zaterdag is het meest 'blauwe' programma van de Nederlandse tv is terug op de buis: Blauw Bloed. Het bekende gezicht van het programma, Jeroen Snel, keert in een andere rol terug: Anne-Mar Zwart is de nieuwe presentator van het programma. "Een soort Boulevard"Met de toevoeging van Zwart is de rol voor Snel dus verandert. Hij zal als 'commentator' wel vaak te zien zijn in het programma, maar hij is niet meer het belangrijkste gezicht. Presentatrice Zwart deed bij de collega's van Superguide uit de doeken dat het programma "meer een soort RTL Boulevard" zal worden en dat de panelgesprekken een belangrijkere rol gaan innemen. VerbannenBlauw Bloed werd vorig jaar verbannen van de vroege zaterdagavond op NPO 2 naar online terugkijkplatform NPO Start, waarvoor vooral specials werden ontwikkelt. Een goed idee was dat blijkbaar niet, want nu keert het programma voorlopig 'gewoon' weer terug op de tweede zender van de publieke omroep. Bekijk ook Koningin Máxima in Tanzania: 'Ik ben kapot' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 28 January 2023 om 20:37

Vanaf zaterdag is het meest 'blauwe' programma van de Nederlandse tv is terug op de buis: Blauw Bloed. Het bekende gezicht van het programma, Jeroen Snel, keert in een andere rol terug: Anne-Mar Zwart is de nieuwe presentator van het programma.

"Een soort Boulevard"
Met de toevoeging van Zwart is de rol voor Snel dus verandert. Hij zal als 'commentator' wel vaak te zien zijn in het programma, maar hij is niet meer het belangrijkste gezicht. Presentatrice Zwart deed bij de collega's van Superguide uit de doeken dat het programma "meer een soort RTL Boulevard" zal worden en dat de panelgesprekken een belangrijkere rol gaan innemen.

Verbannen
Blauw Bloed werd vorig jaar verbannen van de vroege zaterdagavond op NPO 2 naar online terugkijkplatform NPO Start, waarvoor vooral specials werden ontwikkelt. Een goed idee was dat blijkbaar niet, want nu keert het programma voorlopig 'gewoon' weer terug op de tweede zender van de publieke omroep.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Blauw Bloed

Actuele video's

Meer actuele video's