Op Zoek Naar...: dit zijn de afvallers van de halve finale (video)

Op Zoek Naar...: dit zijn de afvallers van de halve finale (video)

Saturday 28 January 2023 om 08:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op Zoek Naar… van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op Zoek Naar… terugkijken op Gids.tv.

Aimée en Shay moesten helaas vlak voor de finale afscheid nemen in Op Zoek Naar.... Bekijk hieronder hun afscheid.

Lees verder onder de video.

<em>Op Zoek Naar...</em>: dit zijn de afvallers van de halve finale (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op Zoek Naar… van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op Zoek Naar… terugkijken op Gids.tv. Aimée en Shay moesten helaas vlak voor de finale afscheid nemen in Op Zoek Naar.... Bekijk hieronder hun afscheid. Lees verder onder de video. Halve finaleIn de zinderende halve finale van Op Zoek Naar... moest er op nieuw afscheid worden genomen van één Danny en één Sandy. Dit keer waren dat helaas Aimée en Shay. De rest schittert volgende week in de grote finale van Op Zoek Naar.... Bekijk het complete optreden uit Op Zoek Naar.. hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op Zoek Naar.. terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op Zoek Naar...: dit zijn de afvallers van de halve finale (video)

Halve finale
In de zinderende halve finale van Op Zoek Naar... moest er op nieuw afscheid worden genomen van één Danny en één Sandy. Dit keer waren dat helaas Aimée en Shay. De rest schittert volgende week in de grote finale van Op Zoek Naar....

Bekijk het complete optreden uit Op Zoek Naar.. hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op Zoek Naar.. terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's