Video: Bridget Maasland wordt ongemakkelijk van openingszin in De Bachelorette

Video: Bridget Maasland wordt ongemakkelijk van openingszin in De Bachelorette

Zondag 29 januari 2023 om 21:58

Nog een paar nachtjes slapen en dan begint De Bachelorette. In het programma gaat Sylvia Geersen op zoek naar haar droomman. Als in RTL Boulevard het programma wordt besproken, knapt Bridget Maasland al af op één van de mannen.

Lees verder onder de video.

Video: Bridget Maasland wordt ongemakkelijk van openingszin in <em>De Bachelorette</em> Nog een paar nachtjes slapen en dan begint De Bachelorette. In het programma gaat Sylvia Geersen op zoek naar haar droomman. Als in RTL Boulevard het programma wordt besproken, knapt Bridget Maasland al af op één van de mannen. Lees verder onder de video. OpeningszinHoewel de single mannen indruk moeten maken op Sylvia Geersen (37), de bachelorette, zijn sommige van hen al door de mand gevallen bij Bridget Maasland: 'Oh, ik kan hier niet tegen!' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is vanaf donderdag 2 februari te streamen bij Videoland.
TV :
Video: Bridget Maasland wordt ongemakkelijk van openingszin in De Bachelorette

Openingszin
Hoewel de single mannen indruk moeten maken op Sylvia Geersen (37), de bachelorette, zijn sommige van hen al door de mand gevallen bij Bridget Maasland: 'Oh, ik kan hier niet tegen!'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is vanaf donderdag 2 februari te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's