Murder Mystery 2 vanaf 31 maart te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Murder Mystery 2 vanaf 31 maart te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Maandag 30 januari 2023 om 15:59

Over twee maanden kun je bij Netflix kijken naar Murder Mystery 2. Vier jaar na het oplossen van hun eerste moordmysterie zijn Nick en Audrey Spitz (gespeeld door Adam Sandler en Jennifer Aniston) nu fulltime detectives. Ze vieren het huwelijk van hun vriend de Maharaja (Adeel Akhtar), maar de bruidegom wordt ontvoerd voor losgeld. Iedereen wordt verdacht, en om van hun detectivebureau een succes te maken doen ze er alles aan om de zaak op te lossen.

Murder Mystery 2 is vanaf 31 maart te zien bij Netflix. Je kunt de trailer van Murder Mystery 2 in de video hieronder bekijken.

<em>Murder Mystery 2</em> vanaf 31 maart te zien bij Netflix: bekijk de trailer Over twee maanden kun je bij Netflix kijken naar Murder Mystery 2. Vier jaar na het oplossen van hun eerste moordmysterie zijn Nick en Audrey Spitz (gespeeld door Adam Sandler en Jennifer Aniston) nu fulltime detectives. Ze vieren het huwelijk van hun vriend de Maharaja (Adeel Akhtar), maar de bruidegom wordt ontvoerd voor losgeld. Iedereen wordt verdacht, en om van hun detectivebureau een succes te maken doen ze er alles aan om de zaak op te lossen. Murder Mystery 2 is vanaf 31 maart te zien bij Netflix. Je kunt de trailer van Murder Mystery 2 in de video hieronder bekijken. ZIEN: Dit gaat op Netflix verschijnen in het jaar 2023 (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Murder Mystery 2 vanaf 31 maart te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's