Zien: nieuw seizoen Hunted VIPS start 13 februari met o.a Famke Louise en Denzel Slager

Zien: nieuw seizoen Hunted VIPS start 13 februari met o.a Famke Louise en Denzel Slager

Vanaf 13 februari kun je kijken naar een gloednieuw seizoen van Hunted VIPS. Deze keer slaan bekende Nederlanders weer op de vlucht voor de hunters. In de nieuwe reeks zie je hoe Guido Spek en Dilan Yurdakul, Famke Louise en Denzel Slager, Mark Baanders en Niels Oosthoek, Sylvana IJsselmuiden en Sandra Ysbrandy en Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst van de radar proberen te verdwijnen.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Hunted VIPS hieronder.

Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS is vanaf maandag 13 februari om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Zien: nieuw seizoen <em>Hunted VIPS</em> start 13 februari met o.a Famke Louise en Denzel Slager Vanaf 13 februari kun je kijken naar een gloednieuw seizoen van Hunted VIPS. Deze keer slaan bekende Nederlanders weer op de vlucht voor de hunters. In de nieuwe reeks zie je hoe Guido Spek en Dilan Yurdakul, Famke Louise en Denzel Slager, Mark Baanders en Niels Oosthoek, Sylvana IJsselmuiden en Sandra Ysbrandy en Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst van de radar proberen te verdwijnen. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Hunted VIPS hieronder. Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS is vanaf maandag 13 februari om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Finale Hunted VIPS: Nasrdin Dchar is bang dat hij het heeft ‘opgefucked’ Bekijk deze video » Maandag in After the Hunt: BN’ers praten na over finale Hunted VIPS Bekijk deze video »
TV :
Zien: nieuw seizoen Hunted VIPS start 13 februari met o.a Famke Louise en Denzel Slager

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV