Leo Blokhuis over Top 2000 a Gogo zonder Matthijs van Nieuwkerk: "Heel onrustig" (video)

Leo Blokhuis over Top 2000 a Gogo zonder Matthijs van Nieuwkerk: "Heel onrustig" (video)

Dinsdag 31 januari 2023 om 20:16

Na het artikel van de Volkskrant rondom de angstcultuur bij 'De Wereld Draait Door' horen we nog maar weinig van Matthijs van Nieuwkerk. Leo Blokhuis laat zich nu uit over zijn voormalig collega.

<em>Leo Blokhuis</em> over <em>Top 2000 a Gogo</em> zonder Matthijs van Nieuwkerk: &quot;Heel onrustig&quot; (video) Na het artikel van de Volkskrant rondom de angstcultuur bij 'De Wereld Draait Door' horen we nog maar weinig van Matthijs van Nieuwkerk. Leo Blokhuis laat zich nu uit over zijn voormalig collega. DynamiekBij de Top 2000 a Gogo waren Leo Blokhuis en Matthijs van Nieuwkerk de vaste gezichten. Leo stelt dat de Top 2000 a Gogo en De Wereld Draait Door twee compleet verschillende programma's zijn: "Wij zijn een half jaar bezig met zes edities, dat moet hij normaal in een week doen dus die dynamiek is heel anders." Deze editie van het programma van Leo en Matthijs was dus ook verre van ideaal en daar baalt hij van: "Heel onrustig. We moesten onszelf te snel opnieuw uitvinden." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Leo Blokhuis over Top 2000 a Gogo zonder Matthijs van Nieuwkerk: "Heel onrustig" (video)

Dynamiek
Bij de Top 2000 a Gogo waren Leo Blokhuis en Matthijs van Nieuwkerk de vaste gezichten. Leo stelt dat de Top 2000 a Gogo en De Wereld Draait Door twee compleet verschillende programma's zijn: "Wij zijn een half jaar bezig met zes edities, dat moet hij normaal in een week doen dus die dynamiek is heel anders." Deze editie van het programma van Leo en Matthijs was dus ook verre van ideaal en daar baalt hij van: "Heel onrustig. We moesten onszelf te snel opnieuw uitvinden."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's