Wierd Duk: 'Coronavaccins hebben NIKS te maken met oversterfte' (Vandaag Inside)

Wierd Duk: 'Coronavaccins hebben NIKS te maken met oversterfte' (Vandaag Inside)

Wednesday 1 February 2023 om 10:17

Wierd Duk gelooft niet dat de huidige oversterfte iets te maken heeft met de coronavaccins, die we de afgelopen tijd massaal tot ons hebben genomen: 'Echt alle grote wetenschappers zeggen dat de vaccins veilig zijn', vertelt hij aan Wilfred Genee.

'Hoe weet je het zeker op de lange duur?'
Toch vraagt de opiniemaker, destijds overtuigd voorstander van de vaccinaties, zich wel af of hoe ze daar 100% zeker van kunnen zijn, aangezien het om een nieuwe technologie gaat: 'Op de lange duur weet je dat toch niet, want het is voor het eerst dat deze technologie is toegepast.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 31 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Wierd Duk: 'Coronavaccins hebben NIKS te maken met oversterfte' (<em>Vandaag Inside</em>) Wierd Duk gelooft niet dat de huidige oversterfte iets te maken heeft met de coronavaccins, die we de afgelopen tijd massaal tot ons hebben genomen: 'Echt alle grote wetenschappers zeggen dat de vaccins veilig zijn', vertelt hij aan Wilfred Genee. 'Hoe weet je het zeker op de lange duur?'Toch vraagt de opiniemaker, destijds overtuigd voorstander van de vaccinaties, zich wel af of hoe ze daar 100% zeker van kunnen zijn, aangezien het om een nieuwe technologie gaat: 'Op de lange duur weet je dat toch niet, want het is voor het eerst dat deze technologie is toegepast.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 31 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's