ZIEN: trailer griezelige familiefilm We Have a Ghost met Stranger Things-ster David Harbour

ZIEN: trailer griezelige familiefilm We Have a Ghost met Stranger Things-ster David Harbour

Streamingdienst Netflix heeft de eerste trailer van de nieuwe film We Have a Ghost vrijgegeven. Spoken bestaan niet, een spook is een grap, maar niet als je Ernest leert kennen. Bizarre komedie met acteur David Harbour, Anthony Mackie en Jennifer Coolidge in de hoofdrollen. Bekijk hieronder de trailer van We Have a Ghost.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv.

ZIEN: trailer griezelige familiefilm <em>We Have a Ghost</em> met <em>Stranger Things</em>-ster David Harbour Streamingdienst Netflix heeft de eerste trailer van de nieuwe film We Have a Ghost vrijgegeven. Spoken bestaan niet, een spook is een grap, maar niet als je Ernest leert kennen. Bizarre komedie met acteur David Harbour, Anthony Mackie en Jennifer Coolidge in de hoofdrollen. Bekijk hieronder de trailer van We Have a Ghost. Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv. Set your Spirit FreeHet vinden van een geest genaamd Ernest die hun nieuwe huis achtervolgt, verandert Kevins familie in een nachtelijke sensatie op sociale media. Maar wanneer Kevin en Ernest als schurkenstaten op pad gaan om het mysterie van Ernest duistere verleden te onderzoeken, worden ze een doelwit van de CIA. CastNaast David Harbour (Hellboy) en Jennifer Coolidge (The White Lotus) is ook Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Christopher Landon (Happy Death Day 2U). Vanaf 24 februari is de film We Have a Ghost te zien op Netflix. Genre: Komedie, Avontuur, Familie. Tijdsduur: 126 minuten. ZIEN: Dit gaat op Netflix verschijnen in het jaar 2023 (video) Bekijk deze video » Jennifer Lopez over opnames Shotgun Wedding: "Ik dacht dat ik doodging" (video) Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: trailer griezelige familiefilm We Have a Ghost met Stranger Things-ster David Harbour

Set your Spirit Free
Het vinden van een geest genaamd Ernest die hun nieuwe huis achtervolgt, verandert Kevins familie in een nachtelijke sensatie op sociale media. Maar wanneer Kevin en Ernest als schurkenstaten op pad gaan om het mysterie van Ernest duistere verleden te onderzoeken, worden ze een doelwit van de CIA.

Cast
Naast David Harbour (Hellboy) en Jennifer Coolidge (The White Lotus) is ook Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Christopher Landon (Happy Death Day 2U).

Vanaf 24 februari is de film We Have a Ghost te zien op Netflix. Genre: Komedie, Avontuur, Familie. Tijdsduur: 126 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV