ZIEN: videoclip Flowers van Miley Cyrus over 'selflove' nu nummer 1 in Nederland

ZIEN: videoclip Flowers van Miley Cyrus over 'selflove' nu nummer 1 in Nederland

Zangeres Miley Cyrus besluit 2023 lekker te starten: niet alleen kondigt ze een splinternieuw album aan, maar ze released in januari meteen een nieuwe nummer. Twee weken later staat dit nummer trots op nummer 1 van de Nederlandse Top 40. Bekijk hieronder de videoclip van Flowers.

ZIEN: videoclip <em>Flowers</em> van <em>Miley Cyrus</em> over 'selflove' nu nummer 1 in Nederland Zangeres Miley Cyrus besluit 2023 lekker te starten: niet alleen kondigt ze een splinternieuw album aan, maar ze released in januari meteen een nieuwe nummer. Twee weken later staat dit nummer trots op nummer 1 van de Nederlandse Top 40. Bekijk hieronder de videoclip van Flowers. FlowersDe hit van de 30-jarige Miley gaat over zelfliefde. De zangeres zingt onder andere 'I can buy myself flowers' en 'I can love myself better than you can'. Hiermee bedoelt de Amerikaanse zangeres dat ze liever zichzelf liefde geeft, dan met iemand in een giftige relatie zit. Het nummer is mede daardoor een ode aan me-time en de vele vrijgezellen onder ons, maar je kan het ook zien als een break-up nummer. Drie jaar na haar scheiding van acteur Liam Hemsworth met Cyrus lijkt ze op Flowers stevig met hem af te rekenen. Al heeft de zangeres dat zelf niet bevestigd. Bekijk de videoclip Flowers van Miley Cyrus hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: Miley Cyrus populairder dan ooit door 'wraakplaat' Flowers (video) Bekijk deze video »
Muziek :
ZIEN: videoclip Flowers van Miley Cyrus over 'selflove' nu nummer 1 in Nederland

Flowers
De hit van de 30-jarige Miley gaat over zelfliefde. De zangeres zingt onder andere 'I can buy myself flowers' en 'I can love myself better than you can'. Hiermee bedoelt de Amerikaanse zangeres dat ze liever zichzelf liefde geeft, dan met iemand in een giftige relatie zit. Het nummer is mede daardoor een ode aan me-time en de vele vrijgezellen onder ons, maar je kan het ook zien als een break-up nummer. Drie jaar na haar scheiding van acteur Liam Hemsworth met Cyrus lijkt ze op Flowers stevig met hem af te rekenen. Al heeft de zangeres dat zelf niet bevestigd.

Bekijk de videoclip Flowers van Miley Cyrus hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's