HLF8 over strafeis Richard de Mos: 'Je moet je ook gewoon aan de wet houden' (video)

HLF8 over strafeis Richard de Mos: 'Je moet je ook gewoon aan de wet houden' (video)

Woensdag 1 februari 2023 om 20:27

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 1 februari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em> over strafeis <em>Richard de Mos</em>: 'Je moet je ook gewoon aan de wet houden' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 1 februari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, moet Richard de Mos 22 maanden de cel in wegens omkoping, corruptie, meineed, het lekken van ambtsgeheimen en het deelnemen aan een criminele organisatie. Bovendien zou hij vier jaar geen bestuurlijke functie mogen bekleden. In HLF8 wordt er druk gediscussieerd. Presentator Sam Hagens merkt op: 'Je moet je natuurlijk ook gewoon aan de wet houden.' Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv HLF8 gemist? Hilariteit vanwege Drents koor: 'Kunnen niet zingen' (video) Bekijk deze video » HLF8 gemist? Kritiek op down-entertainment: 'Het is genoeg geweest' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, moet Richard de Mos 22 maanden de cel in wegens omkoping, corruptie, meineed, het lekken van ambtsgeheimen en het deelnemen aan een criminele organisatie. Bovendien zou hij vier jaar geen bestuurlijke functie mogen bekleden. In HLF8 wordt er druk gediscussieerd. Presentator Sam Hagens merkt op: 'Je moet je natuurlijk ook gewoon aan de wet houden.'

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's