Johan Derksen in VI: 'Ajax is in handen gevallen van lichtgewichten' (video)

Johan Derksen in VI: 'Ajax is in handen gevallen van lichtgewichten' (video)

Wednesday 1 February 2023 om 23:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>VI</em>: 'Ajax is in handen gevallen van lichtgewichten' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Volgens Johan Derksen is het één grote puinhoop bij Ajax. Trainer Alfred Schreuder werd vorige week ontslagen, maar daarmee zijn de problemen nog niet opgelost. Bij lange na niet, vindt Derksen. 'Ajax is in handen gevallen van lichtgewichten. (...) Van der Sar laat op geen enkele manier zien dat hij een beursgenoteerd bedrijf kan besturen.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Volgens Johan Derksen is het één grote puinhoop bij Ajax. Trainer Alfred Schreuder werd vorige week ontslagen, maar daarmee zijn de problemen nog niet opgelost. Bij lange na niet, vindt Derksen. 'Ajax is in handen gevallen van lichtgewichten. (...) Van der Sar laat op geen enkele manier zien dat hij een beursgenoteerd bedrijf kan besturen.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's