Vandaag Inside: ongemak na SM-grap Johan Derksen over koning Willem-Alexander

Vandaag Inside: ongemak na SM-grap Johan Derksen over koning Willem-Alexander

Thursday 2 February 2023 om 08:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

In Vandaag Inside wordt er weer volop gelachen om koning Willem-Alexander, die lekker losging met de heupjes en danste tijdens het staatsbezoek op Aruba. Sander Schimmelpenninck is deze keer te gast en hij vraagt zich af wat de koning zoal doet in zijn vrije tijd, heeft hij hobby’s? Waarop Johan Derksen grapt dat hij een SM-kamer heeft. Er volgt wat ongemakkelijk gelach, Sander en Wilfred Genee weten niet echt hoe ze hierop moeten reageren. René van der Gijp legt een oudere dame in het publiek uit dat Willem-Alexander niet echt een SM-kamer heeft…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: ongemak na SM-grap Johan Derksen over koning Willem-Alexander Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside wordt er weer volop gelachen om koning Willem-Alexander, die lekker losging met de heupjes en danste tijdens het staatsbezoek op Aruba. Sander Schimmelpenninck is deze keer te gast en hij vraagt zich af wat de koning zoal doet in zijn vrije tijd, heeft hij hobby’s? Waarop Johan Derksen grapt dat hij een SM-kamer heeft. Er volgt wat ongemakkelijk gelach, Sander en Wilfred Genee weten niet echt hoe ze hierop moeten reageren. René van der Gijp legt een oudere dame in het publiek uit dat Willem-Alexander niet echt een SM-kamer heeft… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's