Heel Holland Bakt: bekijk de eerste beelden van de finale

Heel Holland Bakt: bekijk de eerste beelden van de finale

Thursday 2 February 2023 om 12:15

Er zijn nog vier bakkers in de strijd om de beste thuisbakker van Nederland in 2023 te worden. In de promo van de tiende finale van Heel Holland Bakt wordt het 'koningspaar', juryleden Janny en Robèrt, door presentator André van Duin per koers vervoert naar de tent. In die tent moeten de vier bakkers natuurlijk nog even enorm hard aan de bak, want er kan er maar één de beste zijn.

Bekijk de promo van Heel Holland Bakt hieronder.

De finale van Heel Holland bakt is zondag 5 februari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv.

<em>Heel Holland Bakt</em>: bekijk de eerste beelden van de finale Er zijn nog vier bakkers in de strijd om de beste thuisbakker van Nederland in 2023 te worden. In de promo van de tiende finale van Heel Holland Bakt wordt het 'koningspaar', juryleden Janny en Robèrt, door presentator André van Duin per koers vervoert naar de tent. In die tent moeten de vier bakkers natuurlijk nog even enorm hard aan de bak, want er kan er maar één de beste zijn. Bekijk de promo van Heel Holland Bakt hieronder. De finale van Heel Holland bakt is zondag 5 februari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Bij Van Duin op de Achterbank: André van Duin in gesprek met cabareties (trailer) Bekijk deze video » Oud-deelnemer Heel Holland Bakt slaat duur therapie traject over door deelname (Khalid & Sophie) Bekijk deze video »
TV :
Heel Holland Bakt: bekijk de eerste beelden van de finale

Actuele video's

Meer actuele video's