ZIEN: bekijk de zinderende trailer van Flikken Maastricht seizoen 17

ZIEN: bekijk de zinderende trailer van Flikken Maastricht seizoen 17

Goed nieuws voor de fans van Flikken Maastricht: op vrijdag 17 februari is het nieuwe seizoen van de populaire serie te zien. Bekijk de zinderende trailer hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: bekijk de zinderende trailer van <em>Flikken Maastricht</em> seizoen 17 Goed nieuws voor de fans van Flikken Maastricht: op vrijdag 17 februari is het nieuwe seizoen van de populaire serie te zien. Bekijk de zinderende trailer hieronder. Lees verder onder de video. Seizoen 17Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van Flikken Maastricht. En dat al 17 seizoenen lang, waarmee de teller aan het eind van het komende seizoen op maar liefst 188 afleveringen staat. Het zeventiende seizoen van Flikken Maastricht is op vrijdag 17 februari wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Lees hier waar je Flikken Maastricht kunt kijken. Video: Kijk backstage mee op de set van Flikken Maastricht (seizoen 16) Bekijk deze video » Angela Schijf in RTL Boulevard: 'Weet niet hoelang ik nog doorga met Flikken Maastricht' Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Flikken Maastricht seizoen 17: vanaf 17 februari te zien Bekijk deze video »
Serie :
ZIEN: bekijk de zinderende trailer van Flikken Maastricht seizoen 17

Seizoen 17
Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van Flikken Maastricht. En dat al 17 seizoenen lang, waarmee de teller aan het eind van het komende seizoen op maar liefst 188 afleveringen staat.

Het zeventiende seizoen van Flikken Maastricht is op vrijdag 17 februari wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Lees hier waar je Flikken Maastricht kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV