Veronica Offside: Andy van der Meijde geraakt door droevig nieuws over Thijs Slegers

Veronica Offside: Andy van der Meijde geraakt door droevig nieuws over Thijs Slegers

Friday 3 February 2023 om 22:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Thijs Slegers (46), perschef van PSV en oud-journalist van onder andere De Telegraaf maakte donderdagmiddag via social media bekend dat na een eerder geslaagde stamceltransplantatie er geen kans meer is op genezing. Andy van der Meijde reageerde in Veronica Offside.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em>: Andy van der Meijde geraakt door droevig nieuws over Thijs Slegers Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Thijs Slegers (46), perschef van PSV en oud-journalist van onder andere De Telegraaf maakte donderdagmiddag via social media bekend dat na een eerder geslaagde stamceltransplantatie er geen kans meer is op genezing. Andy van der Meijde reageerde in Veronica Offside. Tekst gaat verder onder de video. ZiekteSlegers werd in 2020 getroffen door acute leukemie. In Veronica Offside blikte Van der Meijde emotioneel vooruit op de sfeeractie die de Feyenoord-aanhang voor de wedstrijd tegen PSV heeft gepland. Andy kent Slegers goed, onder andere omdat Slegers zijn biografie schreef. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Ziekte
Slegers werd in 2020 getroffen door acute leukemie. In Veronica Offside blikte Van der Meijde emotioneel vooruit op de sfeeractie die de Feyenoord-aanhang voor de wedstrijd tegen PSV heeft gepland. Andy kent Slegers goed, onder andere omdat Slegers zijn biografie schreef.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's