The Connection gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Connection gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Connection gemist? Bekijk hier de hele uitzending De kennisquiz The Connection is terug! Door de verhalen rond de persoon van Matthijs van Nieuwkerk, die het eerste seizoen van de quiz presenteerde, is er dit seizoen wel een nieuwe presentator: Patrick Lodiers. CompetitieLodiers legt in het hypermoderne decor iedere week drie bekende Nederlanders het vuur aan de schenen. Dit seizoen heeft ook een wat andere opzet: van de eerste zes afleveringen gaan de winnaars door naar de halve finales. De beste kandidaat van de halve finales, die na de winnaars de hoogste score had, sluit aan in de finale. Eerste afleveringIn de eerste aflevering nemen cabaretier Dolf Jansen, zangeres en musicalactrice April Darby en presentator, acteur en tv-persoonlijkheid Harry Piekema het tegen elkaar op. Krijgen zij het voor elkaar om in vier rondes zoveel mogelijk goede antwoorden bij elkaar te spelen om tot die ene, ultieme connectie te komen? Bekijk ook Patrick Lodiers over overlijden Henny Vrienten: 'Afscheid van je jeugd' (video) Bekijk deze video » The Connection: zijn 'drugs' de ultieme connectie volgens dj Sander? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De kennisquiz The Connection is terug! Door de verhalen rond de persoon van Matthijs van Nieuwkerk, die het eerste seizoen van de quiz presenteerde, is er dit seizoen wel een nieuwe presentator: Patrick Lodiers.

Competitie
Lodiers legt in het hypermoderne decor iedere week drie bekende Nederlanders het vuur aan de schenen. Dit seizoen heeft ook een wat andere opzet: van de eerste zes afleveringen gaan de winnaars door naar de halve finales. De beste kandidaat van de halve finales, die na de winnaars de hoogste score had, sluit aan in de finale.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering nemen cabaretier Dolf Jansen, zangeres en musicalactrice April Darby en presentator, acteur en tv-persoonlijkheid Harry Piekema het tegen elkaar op. Krijgen zij het voor elkaar om in vier rondes zoveel mogelijk goede antwoorden bij elkaar te spelen om tot die ene, ultieme connectie te komen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Connection

Actuele video's

Meer actuele video's