Video: winnaars Op Zoek Naar... zingen Grease-hit You’re The One that I Want

Video: winnaars Op Zoek Naar... zingen Grease-hit You’re The One that I Want

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op Zoek Naar… van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op Zoek Naar… terugkijken op Gids.tv.

Vrijdagavond was de spannende finala van Op Zoek Naar... waarin een nieuwe Grease-koppel gekozen werd door het publiek. De winnaars Tristan en Danique zongen na afloop de klassieker You're The One That I Want.

Lees verder onder de video.

Video: winnaars <em>Op Zoek Naar...</em> zingen Grease-hit <em>You’re The One that I Want</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op Zoek Naar… van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op Zoek Naar… terugkijken op Gids.tv. Vrijdagavond was de spannende finala van Op Zoek Naar... waarin een nieuwe Grease-koppel gekozen werd door het publiek. De winnaars Tristan en Danique zongen na afloop de klassieker You're The One That I Want. Lees verder onder de video. WinnaarsDominique en Paul vielen als eerste af in de grote live-finale. Vervolgens ging het dus tussen de Sandy’s Danique en Magtel en de Danny’s Tristan en Victor. Uiteindeijk gingen Danique en Tristan er met de winst vandoor. Bekijk het fragment uit Op Zoek Naar.. hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op Zoek Naar.. terugkijken bij Gids.tv. Video: aangifte tegen kandidaat programma Op zoek Naar vanwege mishandeling en wurgen Bekijk deze video »
TV :
Video: winnaars Op Zoek Naar... zingen Grease-hit You’re The One that I Want

Winnaars
Dominique en Paul vielen als eerste af in de grote live-finale. Vervolgens ging het dus tussen de Sandy’s Danique en Magtel en de Danny’s Tristan en Victor. Uiteindeijk gingen Danique en Tristan er met de winst vandoor.

Bekijk het fragment uit Op Zoek Naar.. hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op Zoek Naar.. terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's