Video: bekijk de spectaculaire finale-opening van Op Zoek Naar...

Video: bekijk de spectaculaire finale-opening van Op Zoek Naar...

Zaterdag 4 februari 2023 om 13:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op Zoek Naar… van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op Zoek Naar… terugkijken op Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Video: bekijk de spectaculaire finale-opening van <em>Op Zoek Naar...</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op Zoek Naar… van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op Zoek Naar… terugkijken op Gids.tv. Lees verder onder de video. Vrijdag was de grote finale van Op Zoek Naar..., waarin Danny's en Sandy's in spé streden om een plekje in de musical Grease. Bekijk hieronder de spectaculaire opening van de finale, met alle Danny's en Sandy's van het seizoen. Bekijk het fragment uit Op Zoek Naar.. hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op Zoek Naar.. terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Video: bekijk de spectaculaire finale-opening van Op Zoek Naar...

Vrijdag was de grote finale van Op Zoek Naar..., waarin Danny's en Sandy's in spé streden om een plekje in de musical Grease. Bekijk hieronder de spectaculaire opening van de finale, met alle Danny's en Sandy's van het seizoen.

Bekijk het fragment uit Op Zoek Naar.. hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op Zoek Naar.. terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's