André van Duin: 'In Bij Van Duin op de achterbank praat ik met andere komieken over humor' (Shownieuws)

André van Duin: 'In Bij Van Duin op de achterbank praat ik met andere komieken over humor' (Shownieuws)

Omroep MAX houdt André van Duin, die zondag weer monstercijfers wist te scoren met de finale van Heel Holland Bakt, goed bezig. In zijn nieuwe programma Bij Van Duin op de achterbank brengt de populaire presentator bekende collega's, zoals Youp van 't Hek, Peter Pannekoek & Brigitte Kaandorp, naar het theater. Wat kunnen we verwachten? 'Het gaat in ieder geval over comedy. Twee komieken gaan met elkaar praten over humor en dat is natuurlijk zeer interessant.'

Bekijk het hele gesprek met André van Duin hieronder, in het fragment van Shownieuws

André van Duin: 'In <em>Bij Van Duin op de achterbank</em> praat ik met andere komieken over humor' (Shownieuws) Omroep MAX houdt André van Duin, die zondag weer monstercijfers wist te scoren met de finale van Heel Holland Bakt, goed bezig. In zijn nieuwe programma Bij Van Duin op de achterbank brengt de populaire presentator bekende collega's, zoals Youp van 't Hek, Peter Pannekoek & Brigitte Kaandorp, naar het theater. Wat kunnen we verwachten? 'Het gaat in ieder geval over comedy. Twee komieken gaan met elkaar praten over humor en dat is natuurlijk zeer interessant.' Bekijk het hele gesprek met André van Duin hieronder, in het fragment van Shownieuws Bij Van Duin op de achterbank is vanaf vrijdag 10 februari iedere week om 21.20 uur te zien op NPO1. Na afloop kun je alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Dit is de winnaar van het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt Bekijk deze video » Mercedes reageert op winnen Heel Holland Bakt: 'Droom die uitkomt!' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij Van Duin op de achterbank is vanaf vrijdag 10 februari iedere week om 21.20 uur te zien op NPO1. Na afloop kun je alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV