Video: 'Dichtbundel bedreigde Pim Lammers op veel plaatsen uitverkocht'

Video: 'Dichtbundel bedreigde Pim Lammers op veel plaatsen uitverkocht'

Werk van auteur Pim Lammers, die vanwege bedreigingen afziet van het schrijven van het Kinderboekenweekgedicht, wordt massaal gekocht: 'Op heel veel plaatsen is zijn dichtbundel zelfs uitverkocht', vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens.

'Gestoord'
Ze praat over de doodsbedreigingen aan het adres van de auteur, die hij krijgt omdat hij ooit een fictief verhaal schreef over een 12-jarige jongen en zijn trainer die seksuele toenadering zoekt, met Lilian Marijnissen. Die valt alle bedreigers hard aan: 'Ik sluit me van harte aan bij alles en iedereen die steunbetuigingen doet. Laten we uitspreken dat dit echt gestoord is. Dit gaat alle perken te buiten.'

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder

Video: 'Dichtbundel bedreigde <em>Pim Lammers</em> op veel plaatsen uitverkocht' Werk van auteur Pim Lammers, die vanwege bedreigingen afziet van het schrijven van het Kinderboekenweekgedicht, wordt massaal gekocht: 'Op heel veel plaatsen is zijn dichtbundel zelfs uitverkocht', vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens. 'Gestoord'Ze praat over de doodsbedreigingen aan het adres van de auteur, die hij krijgt omdat hij ooit een fictief verhaal schreef over een 12-jarige jongen en zijn trainer die seksuele toenadering zoekt, met Lilian Marijnissen. Die valt alle bedreigers hard aan: 'Ik sluit me van harte aan bij alles en iedereen die steunbetuigingen doet. Laten we uitspreken dat dit echt gestoord is. Dit gaat alle perken te buiten.' Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder Bekijk ook Frans Bauer traint voor Vierdaagse: 'Het is afzien, Maris' (Shownieuws) Bekijk deze video » Huh.. Bas Smit aan de slag bij Shownieuws? (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: 'Dichtbundel bedreigde Pim Lammers op veel plaatsen uitverkocht'

Actuele video's

Meer actuele video's