Bizar: winnares Mercedes had Heel Holland bakt nog nooit gezien

Bizar: winnares Mercedes had Heel Holland bakt nog nooit gezien

Maandag 6 februari 2023 om 15:22

Zondag was te zien hoe Mercedes het tiende seizoen van Heel Holland bakt won. De blondine beantwoordt in een video vragen van kijkers en daardoor komt een opmerkelijk feit naar boven. Mercedes heeft het immens populaire bakprogramma namelijk zelf nog nooit gezien! Ze had geen tv-aansluiting dus keek nooit, maar in een opwelling besloot ze zich op te geven.

Bekijk de video van Heel Holland bakt hieronder. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv.

Bizar: winnares Mercedes had <em>Heel Holland bakt</em> nog nooit gezien Zondag was te zien hoe Mercedes het tiende seizoen van Heel Holland bakt won. De blondine beantwoordt in een video vragen van kijkers en daardoor komt een opmerkelijk feit naar boven. Mercedes heeft het immens populaire bakprogramma namelijk zelf nog nooit gezien! Ze had geen tv-aansluiting dus keek nooit, maar in een opwelling besloot ze zich op te geven. Bekijk de video van Heel Holland bakt hieronder. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv. Dit is de winnaar van het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt Bekijk deze video » Mercedes reageert op winnen Heel Holland Bakt: 'Droom die uitkomt!' Bekijk deze video »
Heel Holland Bakt :
Bizar: winnares Mercedes had Heel Holland bakt nog nooit gezien

Actuele video's

Meer actuele video's