Lil’ Kleine doet verhaal in Herinnering: ‘Stapte vanuit gevaarlijke cocktail in relatie’

Lil’ Kleine doet verhaal in Herinnering: ‘Stapte vanuit gevaarlijke cocktail in relatie’

Monday 6 February 2023 om 15:37

Waar Jaimie Vaes meerdere keren haar hart uitstortte in interviews over haar gewelddadige relatie met Lil’ Kleine, hield de rapper zich stil. Maar nu doet Jorik Scholten zijn verhaal, in zijn nieuwe single Herinnering die hij met Boef maakte en vrijdag 10 februari uitkomt. In een bericht op social media vertelt hij hoe roem, geld, drank en drugs een gevaarlijke cocktail vormden voor hem.

Lees verder onder de video.

Lil’ Kleine doet verhaal in <em>Herinnering</em>: ‘Stapte vanuit gevaarlijke cocktail in relatie’ Waar Jaimie Vaes meerdere keren haar hart uitstortte in interviews over haar gewelddadige relatie met Lil’ Kleine, hield de rapper zich stil. Maar nu doet Jorik Scholten zijn verhaal, in zijn nieuwe single Herinnering die hij met Boef maakte en vrijdag 10 februari uitkomt. In een bericht op social media vertelt hij hoe roem, geld, drank en drugs een gevaarlijke cocktail vormden voor hem. Lees verder onder de video. Jorik Scholten nooit de ideale schoonzoon“Vanuit die cocktail ben ik in een relatie gestapt. In die relatie is het slechtste van ons beide naar boven gekomen maar is ook het allermooiste wat er is ontstaan. Lío”, aldus Lil’ Kleine. “De pijn en gemis die ik een jaar lang heb gevoeld omdat ik hem niet kon zien of spreken is echt een nachtmerrie geweest.” Daarom werkt Jorik aan zichzelf, al zal hij naar eigen zeggen nooit de ideale schoonzoon zijn. Vorig jaar kwam door een video naar buiten dat Lil’ Kleine zijn toenmalige vriendin Jaimie mishandelde. Bekijk de eerste beelden van de single Herinnering van Lil’ Kleine hierboven. In de post hieronder lees je zijn persoonlijke verhaal. Jaimie Vaes lekte zelf de beelden van de mishandeling Lil Kleine Bekijk deze video » RTL Boulevard: gaat het nieuwe nummer van Lil Kleine over ex Jaimie Vaes? Bekijk deze video »

Jorik Scholten nooit de ideale schoonzoon
“Vanuit die cocktail ben ik in een relatie gestapt. In die relatie is het slechtste van ons beide naar boven gekomen maar is ook het allermooiste wat er is ontstaan. Lío”, aldus Lil’ Kleine. “De pijn en gemis die ik een jaar lang heb gevoeld omdat ik hem niet kon zien of spreken is echt een nachtmerrie geweest.” Daarom werkt Jorik aan zichzelf, al zal hij naar eigen zeggen nooit de ideale schoonzoon zijn. Vorig jaar kwam door een video naar buiten dat Lil’ Kleine zijn toenmalige vriendin Jaimie mishandelde.

Bekijk de eerste beelden van de single Herinnering van Lil’ Kleine hierboven. In de post hieronder lees je zijn persoonlijke verhaal.

Actuele video's

Meer actuele video's