Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is weer goed mis bij één van de koppels van het nieuwe seizoen van Married at First Sight. Remco en Paula moeten even op de rem trappen met hun huwelijk. Gaat het bij het nieuwe koppel, Patricia en Stephan, wel beter? BonuskoppelVoor het bonuskoppel is het namelijk vandaag de dag dat ze gaan trouwen. De spanning neemt daarom natuurlijk steeds meer toe. In Emmen leert Francois de vrienden van Wilfred kennen: hoe zal dat hen bevallen? Iets voor zichzelfHet tweede probleemduo van dit seizoen, Paula en Remco, volgen in Italië het advies op van liefdesexpert Patrick om een middag iets voor zichzelf te gaan doen. Maar zal dat ze de nodige rust geven? Of is het toch niet genoeg?
Uitzending :
Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 7 February 2023 om 22:05

Het is weer goed mis bij één van de koppels van het nieuwe seizoen van Married at First Sight. Remco en Paula moeten even op de rem trappen met hun huwelijk. Gaat het bij het nieuwe koppel, Patricia en Stephan, wel beter?

Bonuskoppel
Voor het bonuskoppel is het namelijk vandaag de dag dat ze gaan trouwen. De spanning neemt daarom natuurlijk steeds meer toe. In Emmen leert Francois de vrienden van Wilfred kennen: hoe zal dat hen bevallen?

Iets voor zichzelf
Het tweede probleemduo van dit seizoen, Paula en Remco, volgen in Italië het advies op van liefdesexpert Patrick om een middag iets voor zichzelf te gaan doen. Maar zal dat ze de nodige rust geven? Of is het toch niet genoeg?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's