HLF8: heftige discussie over Nederlands asielbeleid, ''Het is een teringzooi''

HLF8: heftige discussie over Nederlands asielbeleid, ''Het is een teringzooi''

Tuesday 7 February 2023 om 21:56

In de talkshow HLF8 ontstaat er een felle discussie over het huidige Nederlandse asielbeleid. Met de verkiezingen op komst is dit een punt wat vaak ontweken wordt door de coalitie partijen. De politieke partij JA21 heeft hier wel een duidelijke mening over.

Rutger Castricum en Annabel Nanninga gaan aan tafel bij HLF8 de discussie over het asielbeleid aan en dit gaat er fel aan toe. ''Het is een teringzooi'' zegt Castricum.

Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

HLF8: heftige discussie over Nederlands asielbeleid, ''Het is een teringzooi'' In de talkshow HLF8 ontstaat er een felle discussie over het huidige Nederlandse asielbeleid. Met de verkiezingen op komst is dit een punt wat vaak ontweken wordt door de coalitie partijen. De politieke partij JA21 heeft hier wel een duidelijke mening over. Rutger Castricum en Annabel Nanninga gaan aan tafel bij HLF8 de discussie over het asielbeleid aan en dit gaat er fel aan toe. ''Het is een teringzooi'' zegt Castricum. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
TV :

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's