Prinses Amalia naar Bonaire in 'Ik vertrek'? (De Avondshow met Arjen Lubach)

Prinses Amalia naar Bonaire in 'Ik vertrek'? (De Avondshow met Arjen Lubach)

Wednesday 8 February 2023 om 22:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Voor de Oranjes komt er een einde aan hun Caraïbische reis. In De Avondshow met Arjen Lubach een terugblik op wat zij daar allemaal beleefd hebben. Lubach meent in de beelden te zien dat prinses Amalia een toptijd heeft gehad en daar wel zou willen blijven. Hij voorspelt dan ook een nieuwe aflevering van de hitserie ‘Ik vertrek’ waarin prinses Amalia vertrekt naar Bonaire om daar een nieuw leven op te bouwen!

Bekijk het in onderstaande video van De Avondshow met Arjen Lubach.

<em>Prinses Amalia</em> naar Bonaire in 'Ik vertrek'? (<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Voor de Oranjes komt er een einde aan hun Caraïbische reis. In De Avondshow met Arjen Lubach een terugblik op wat zij daar allemaal beleefd hebben. Lubach meent in de beelden te zien dat prinses Amalia een toptijd heeft gehad en daar wel zou willen blijven. Hij voorspelt dan ook een nieuwe aflevering van de hitserie ‘Ik vertrek’ waarin prinses Amalia vertrekt naar Bonaire om daar een nieuw leven op te bouwen! Bekijk het in onderstaande video van De Avondshow met Arjen Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Prinses Amalia naar Bonaire in 'Ik vertrek'? (De Avondshow met Arjen Lubach)

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's