Luther: The Fallen Sun vanaf 10 maart te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Luther: The Fallen Sun vanaf 10 maart te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Donderdag 9 februari 2023 om 16:01

Na de serie Luther kun je binnenkort eindelijk kijken naar het vervolg, in de vorm van een film. Het verhaal van Luther: The Fallen Sun draait om een seriemoordenaar die Londen op een gruwelijke manier in zijn greep houdt. Detective John Luther (een rol van Idris Elba) zit in de gevangenis en kan het niet verkroppen dat hij niets kan doen. Luther besluit uit de gevangenis te ontsnappen en alsnog achter de seriemoordenaar aan te gaan.

Luther: The Fallen Sun is vanaf 10 maart te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Luther: The Fallen Sun bekijken.

<em>Luther: The Fallen Sun</em> vanaf 10 maart te zien bij Netflix: bekijk de trailer Na de serie Luther kun je binnenkort eindelijk kijken naar het vervolg, in de vorm van een film. Het verhaal van Luther: The Fallen Sun draait om een seriemoordenaar die Londen op een gruwelijke manier in zijn greep houdt. Detective John Luther (een rol van Idris Elba) zit in de gevangenis en kan het niet verkroppen dat hij niets kan doen. Luther besluit uit de gevangenis te ontsnappen en alsnog achter de seriemoordenaar aan te gaan. Luther: The Fallen Sun is vanaf 10 maart te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Luther: The Fallen Sun bekijken. ZIEN: Dit gaat op Netflix verschijnen in het jaar 2023 (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Luther: The Fallen Sun vanaf 10 maart te zien bij Netflix: bekijk de trailer


Actuele video's

Meer actuele video's