Video: prinses Amalia openhartig over bedreigingen, 'Heb het nog steeds heel moeilijk'

Video: prinses Amalia openhartig over bedreigingen, 'Heb het nog steeds heel moeilijk'

Friday 10 February 2023 om 08:45

Het bezoek aan de Cariben zit er weer op voor Willem-Alexander, Máxima en Amalia. Inmiddels is het traditie dat een dergelijk bezoek wordt afgesloten met een persmoment, waarbij ook persoonlijke vragen gesteld worden. Iedereen is natuurlijk razend benieuwd hoe het nu met de kroonprinses gaat, nadat ze door bedreigingen haar studentenleven niet kan leiden zoals ze dat graag zou willen.

'Ik heb het heel moeilijk'
Daar zegt Amalia over: 'Ik ging mijn studententijd in met de gedachte dat ik... wat doet een student.. dat ik dat ook zou doen. De realiteit was helaas alles behalve dat. Ik ga er heel eerlijk in zijn: ik heb het nog steeds heel erg moeilijk maar ik hoop dat daar snel verandering in komt.'

Bekijk de video van Shownieuws, waarin ook de koning ingaat op de bedreigingen, hieronder

Video: prinses <em>Amalia</em> openhartig over bedreigingen, 'Heb het nog steeds heel moeilijk' Het bezoek aan de Cariben zit er weer op voor Willem-Alexander, Máxima en Amalia. Inmiddels is het traditie dat een dergelijk bezoek wordt afgesloten met een persmoment, waarbij ook persoonlijke vragen gesteld worden. Iedereen is natuurlijk razend benieuwd hoe het nu met de kroonprinses gaat, nadat ze door bedreigingen haar studentenleven niet kan leiden zoals ze dat graag zou willen. 'Ik heb het heel moeilijk'Daar zegt Amalia over: 'Ik ging mijn studententijd in met de gedachte dat ik... wat doet een student.. dat ik dat ook zou doen. De realiteit was helaas alles behalve dat. Ik ga er heel eerlijk in zijn: ik heb het nog steeds heel erg moeilijk maar ik hoop dat daar snel verandering in komt.' Bekijk de video van Shownieuws, waarin ook de koning ingaat op de bedreigingen, hieronder Bekijk ook Josine Droogendijk: 'Máxima draagt martelwerktuigen op St. Maarten' (video) Bekijk deze video » Zien: prinses Amalia en koningin Máxima gaan los op dansvloer op Sint-Eustatius Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's