Mart Kruif over de oorlog in Oekraine: ''Het wordt alleen maar erger'' (VI)

Mart Kruif over de oorlog in Oekraine: ''Het wordt alleen maar erger'' (VI)

Saturday 11 February 2023 om 19:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

<em>Mart Kruif</em> over de oorlog in Oekraine: ''Het wordt alleen maar erger'' (VI) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Na afloop van het programma Vandaag Inside praten Wilfred Genee en voormaling militair Mart Kruif na over de uitzending. Wilfred is benieuwd naar het verloop van de oorlog in Oekraine. ''Het wordt alleen maar erger de aankomende maanden'' zegt Mart Kruif. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Na afloop van het programma Vandaag Inside praten Wilfred Genee en voormaling militair Mart Kruif na over de uitzending. Wilfred is benieuwd naar het verloop van de oorlog in Oekraine. ''Het wordt alleen maar erger de aankomende maanden'' zegt Mart Kruif.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's