Finale van The Tribute: battle of the bands gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van The Tribute: battle of the bands gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van The Tribute: battle of the bands gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de finale van The Tribute zijn er nog zes tribute bands in de race om de allerbeste tribute band van dit jaar te worden en de headliner te worden tijdens het tribute concert in de Ziggo Dome op 21, 22 en 23 april. Wie dat wordt? Dat zie je in de finale, zaterdag op SBS6. Alle fragmenten uit deze uitzending Bouke & The Elvis Matters Band zingt Suspicious Minds in The Tribute, Battle of the Bands Bekijk deze video » Earth, Wind & Fires zingt September in The Tribute, Battle of the Bands Bekijk deze video » Starman zingt Let's Dance in The Tribute, Battle of the Bands Bekijk deze video » U2two zingt Beautiful Day in The Tribute, Battle of the Bands Bekijk deze video » Earth, Wind & Fires zingt Fantasy in The Tribute, Battle of the Bands Bekijk deze video » U2two zingt One in The Tribute, Battle of the Bands Bekijk deze video » The Neil Daimond Project zingt Sweet Caroline in The Tribute, Battle of the Bands Bekijk deze video » Diva Turner zingt Private Dancer in The Tribute, Battle of the Bands Bekijk deze video » Starman zingt Absolute Beginners in The Tribute, Battle of the Bands Bekijk deze video » Bouke & The Elvis Matters Band zingt My Way in The Tribute, Battle of the Bands Bekijk deze video » Laagste scoreIn het eerste deel van de finale brengen alle finalisten ten overstaan van de vak- en publieksjury een nummer van hun favoriete artiest ten gehore. De twee bands die aansluitend de laagste score hebben, moeten op de valreep alsnog de competitie verlaten. Overgebleven bands in finale Elvis Presley U2 Tina Turner David Bowie Neil Diamond Earth, Wind & Fire HeadlinerDe top vier is nu zeker van een plek in de Ziggo Dome. De vier overgebleven bands spelen nog één keer hun favoriete nummer van deze reeks en de band met de hoogste score is de absolute winnaar en behaalt hiermee een uut speeltijd. De andere bands krijgen tussen de 15 en 45 minuten speeltijd.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de finale van The Tribute zijn er nog zes tribute bands in de race om de allerbeste tribute band van dit jaar te worden en de headliner te worden tijdens het tribute concert in de Ziggo Dome op 21, 22 en 23 april. Wie dat wordt? Dat zie je in de finale, zaterdag op SBS6.

Laagste score
In het eerste deel van de finale brengen alle finalisten ten overstaan van de vak- en publieksjury een nummer van hun favoriete artiest ten gehore. De twee bands die aansluitend de laagste score hebben, moeten op de valreep alsnog de competitie verlaten.

Overgebleven bands in finale

  • Elvis Presley
  • U2
  • Tina Turner
  • David Bowie
  • Neil Diamond
  • Earth, Wind & Fire

Headliner
De top vier is nu zeker van een plek in de Ziggo Dome. De vier overgebleven bands spelen nog één keer hun favoriete nummer van deze reeks en de band met de hoogste score is de absolute winnaar en behaalt hiermee een uut speeltijd. De andere bands krijgen tussen de 15 en 45 minuten speeltijd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Tribute - Battle of the Bands

Actuele video's

Meer actuele video's