Reizen Waes Wereldsteden in Dubai gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Wereldsteden in Dubai gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Wereldsteden in Dubai gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Reizen Waes: Wereldsteden reist Tom Waes af naar één van de nieuwere wereldsteden: Dubai. Wat maakt deze stad nu zo onwijs aantrekkelijk voor toeristen? VissersstadjeNog maar vijftig jaar geleden was Dubai een klein én volstrekt onbekend vissersstadje aan de rand van de woestijn. In het midden van de vorige eeuw werd er ineens olie ontdekt in de buurt van de stad: Dubai groeit in sneltempo uit tot de grootste stad van de Emiraten. HeetSamen met Hattem, zijn gids in de stad Dubai, gaat Tom op zoek naar de verhalen achter het glimmende imago van de wereldstad. Hij is er bovendien op bezoek in het heetste moment van jaar en dat blijkt niet altijd even makkelijk, zelfs voor Tom niet. Bekijk ook Reizen Waes Wereldsteden op Hollywood Walk Of Fame: ‘Ster kost 40.000 dollar’ Bekijk deze video » Heeft Marieke Elsinga een oogje op Tom Waes? (I Can See Your Voice) Bekijk deze video »
Uitzending :
Reizen Waes Wereldsteden in Dubai gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Reizen Waes: Wereldsteden reist Tom Waes af naar één van de nieuwere wereldsteden: Dubai. Wat maakt deze stad nu zo onwijs aantrekkelijk voor toeristen?

Vissersstadje
Nog maar vijftig jaar geleden was Dubai een klein én volstrekt onbekend vissersstadje aan de rand van de woestijn. In het midden van de vorige eeuw werd er ineens olie ontdekt in de buurt van de stad: Dubai groeit in sneltempo uit tot de grootste stad van de Emiraten.

Heet
Samen met Hattem, zijn gids in de stad Dubai, gaat Tom op zoek naar de verhalen achter het glimmende imago van de wereldstad. Hij is er bovendien op bezoek in het heetste moment van jaar en dat blijkt niet altijd even makkelijk, zelfs voor Tom niet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Reizen Waes

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV