Bekijk hier de hilarische en hondsbrutale trailer van de komedie Strays

Bekijk hier de hilarische en hondsbrutale trailer van de komedie Strays

Universal Studios heeft de eerste trailer van de komedie Strays vrijgegeven. Alle hondenliefhebbers opgelet: een verhaal waar hond Reggie ultieme wraak zweert nadat hij door zijn baasje op straat wordt gezet. Met de stemmen van Will Ferrell en Jamie Foxx. Bekijk hieronder de trailer van de film Strays.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bekijk hier de hilarische en hondsbrutale trailer van de komedie <em>Strays</em> Universal Studios heeft de eerste trailer van de komedie Strays vrijgegeven. Alle hondenliefhebbers opgelet: een verhaal waar hond Reggie ultieme wraak zweert nadat hij door zijn baasje op straat wordt gezet. Met de stemmen van Will Ferrell en Jamie Foxx. Bekijk hieronder de trailer van de film Strays. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Reggie, Maggie en BugHet verhaal gaat over hond Reggie. Hij wordt door zijn baasje Doug in de steek gelaten. Reggie besluit hem te gaan zoeken en wraak op hem te nemen en zweert daarbij zijn geslachtsdeel af te bijten. In zijn missie wordt de vuilgebekte Reggie bijgestaan door een groep andere zwerfhonden. CastMet onder andere de stemmen van Will Ferrell (Blades of Glory), Isla Fisher (Wedding Crashers) en Jamie Foxx (Day Shift). Deze productie is geregisseerd door Josh Greenbaum en komt van de studios van de komediefilm Ted. Vanaf 8 juni 2023 is de film Strays te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Animatie, Komedie. Fijn weekend vanaf 19 januari in de bioscoop: bekijk de trailer Bekijk deze video » ZIEN: explosieve trailer van FAST X met brute schurkenrol van Jason Momoa Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de hilarische en hondsbrutale trailer van de komedie Strays

Reggie, Maggie en Bug
Het verhaal gaat over hond Reggie. Hij wordt door zijn baasje Doug in de steek gelaten. Reggie besluit hem te gaan zoeken en wraak op hem te nemen en zweert daarbij zijn geslachtsdeel af te bijten. In zijn missie wordt de vuilgebekte Reggie bijgestaan door een groep andere zwerfhonden.

Cast
Met onder andere de stemmen van Will Ferrell (Blades of Glory), Isla Fisher (Wedding Crashers) en Jamie Foxx (Day Shift). Deze productie is geregisseerd door Josh Greenbaum en komt van de studios van de komediefilm Ted.

Vanaf 8 juni 2023 is de film Strays te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Animatie, Komedie.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV