Khalid & Sophie

Khalid & Sophie

Khalid & Sophie Talkshow afwisselend gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Vanavond in de uitzending: Asielzoekers opvangen in Rwanda? Als het aan__ Joost Eerdmans__ van JA21 ligt, verplaatsen we de asielprocedure naar buiten de EU. Hij kreeg een Kamermeerderheid achter zijn plan. Vanavond debatteert hij hierover met Jan Paternotte van D66. Midden in de wooncrisis duikt Mariëlle Tweebeeke voor haar serie Van krot tot Vinex in ons woongedrag van de afgelopen 100 jaar. Hoe zijn we beland in deze krappe woningmarkt? Vanavond schuift ze aan. Mensen met een mentale beperking zie je niet of nauwelijks op het toneel, in films of op tv. Theaterschool Flexibel wil hier verandering in brengen. Aan tafel acteurs in opleiding Prince, Danique en Michel en artistiek leider Henriette ter Riet. Sophie neemt het nieuws van de dag door met het duo van dienst. Vandaag zijn dat Jörgen Raymann en Renée Fokker. :[broadcast:videos](ids:"541434,541079" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Talkshow afwisselend gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Vanavond in de uitzending:

  • Asielzoekers opvangen in Rwanda? Als het aan__ Joost Eerdmans__ van JA21 ligt, verplaatsen we de asielprocedure naar buiten de EU. Hij kreeg een Kamermeerderheid achter zijn plan. Vanavond debatteert hij hierover met Jan Paternotte van D66.
  • Midden in de wooncrisis duikt Mariëlle Tweebeeke voor haar serie Van krot tot Vinex in ons woongedrag van de afgelopen 100 jaar. Hoe zijn we beland in deze krappe woningmarkt? Vanavond schuift ze aan.
  • Mensen met een mentale beperking zie je niet of nauwelijks op het toneel, in films of op tv. Theaterschool Flexibel wil hier verandering in brengen. Aan tafel acteurs in opleiding Prince, Danique en Michel en artistiek leider Henriette ter Riet.
  • Sophie neemt het nieuws van de dag door met het duo van dienst. Vandaag zijn dat Jörgen Raymann en Renée Fokker.

:[broadcast:videos](ids:"541434,541079" title:"Bekijk ook")

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Actuele video's

Meer actuele video's