Europa League: Sevilla - PSV gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Europa League: Sevilla - PSV gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Europa League: Sevilla - PSV gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing om 20.45 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. PSV verraste in haar Europese campagne met vier overwinningen en slechts één verlies in een poule met Arsenal en Bodø/Glimt. In de tussenronde mogen ze het daarom opnemen tegen een afvaller uit de Champions League, namelijk oud-Europa League winnaar Sevilla. Van NistelrooijDe ploeg van Ruud van Nistelrooij verloor in de poulefase van de Europa League alleen maar tegen groepswinnaar Arsenal: met 0-1. Ook in de eerste wedstrijd lieten de Eindhovenaren punten liggen, maar de andere vier duels werden wel gewonnen. Daaronder zat ook de thuiswedstrijd tegen de koploper van de Premier League, met 2-0. Nummer 12Sevilla steekt niet in de beste vorm. De winnaar van de Europa League van 2020 staat op dit moment twaalfde in de LaLiga met 32 punten (!) achterstand op koploper FC Barcelona. Ook in de Champions League werd nauwelijks gewonnen: maar één keer. De ploeg verloor daarnaast drie keer en speelde twee keer gelijk. Bekijk ook Samenvatting Sevilla - Borussia Dortmund (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Arsenal - PSV (Europa League) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing om 20.45 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. PSV verraste in haar Europese campagne met vier overwinningen en slechts één verlies in een poule met Arsenal en Bodø/Glimt. In de tussenronde mogen ze het daarom opnemen tegen een afvaller uit de Champions League, namelijk oud-Europa League winnaar Sevilla.

Van Nistelrooij
De ploeg van Ruud van Nistelrooij verloor in de poulefase van de Europa League alleen maar tegen groepswinnaar Arsenal: met 0-1. Ook in de eerste wedstrijd lieten de Eindhovenaren punten liggen, maar de andere vier duels werden wel gewonnen. Daaronder zat ook de thuiswedstrijd tegen de koploper van de Premier League, met 2-0.

Nummer 12
Sevilla steekt niet in de beste vorm. De winnaar van de Europa League van 2020 staat op dit moment twaalfde in de LaLiga met 32 punten (!) achterstand op koploper FC Barcelona. Ook in de Champions League werd nauwelijks gewonnen: maar één keer. De ploeg verloor daarnaast drie keer en speelde twee keer gelijk.

Actuele video's

Meer actuele video's