Jochem Myjer vrijdag in Bij Van Duin op de achterbank: bekijk de eerste beelden

Jochem Myjer vrijdag in Bij Van Duin op de achterbank: bekijk de eerste beelden

Thursday 16 February 2023 om 14:10

Jochem Myjer staat bekend als een stuiterbal maar moet vrijdag 17 februari in Bij Van Duin op de achterbank toch echt een tijdje stil blijven zitten. De cabaretier neemt plaats in de oldtimer naast André van Duin zodat ze een goed gesprek kunnen voeren over humor. Van Duin is een van de grote voorbeelden van Myjer, mede door Van Duin werd hij komiek. In de eerste beelden is te zien dat ze praten over wat humor is, of dat altijd ten koste gaat van iets of iemand en of Myjer wel zijn typetjes en accenten kan blijven doen…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank hieronder.

Bij Van Duin op de Achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de Achterbank terugkijken bij Gids.tv.

Jochem Myjer vrijdag in <em>Bij Van Duin op de achterbank</em>: bekijk de eerste beelden Jochem Myjer staat bekend als een stuiterbal maar moet vrijdag 17 februari in Bij Van Duin op de achterbank toch echt een tijdje stil blijven zitten. De cabaretier neemt plaats in de oldtimer naast André van Duin zodat ze een goed gesprek kunnen voeren over humor. Van Duin is een van de grote voorbeelden van Myjer, mede door Van Duin werd hij komiek. In de eerste beelden is te zien dat ze praten over wat humor is, of dat altijd ten koste gaat van iets of iemand en of Myjer wel zijn typetjes en accenten kan blijven doen… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank hieronder. Bij Van Duin op de Achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de Achterbank terugkijken bij Gids.tv. Youp van 't Hek in Bij Van Duin op de achterbank over hasj gebruik: "Kreeg er zo'n droge bek van" Bekijk deze video » André van Duin over chantagezaak: 'Kom er aardig doorheen maar het is een vervelende tijd' (Koffietijd) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's