(Mr. Frank Visser doet uitspraak) Een flinke beschuldiging van Rubert: 'Je zei: 'Pas op hij is homo'

(Mr. Frank Visser doet uitspraak) Een flinke beschuldiging van Rubert: 'Je zei: 'Pas op hij is homo'

Donderdag 16 februari 2023 om 22:17

In Mr. Frank Visser doet uitspraak heeft mevrouw Eekma het flink aan de stok met haar buurman. Rupert zou zich namelijk agressief gedragen tegenover haar hond Cowboy. Maar volgens Rupert liegt zijn buurvrouw erop los en zit ze het beestje juist op te jutten. Rubert denkt dat mevrouw Eekema niet helemaal goed is en hij beschuldigt haar van bepaalde uitspraken.

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

(<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>) Een flinke beschuldiging van Rubert: 'Je zei: 'Pas op hij is homo' In Mr. Frank Visser doet uitspraak heeft mevrouw Eekma het flink aan de stok met haar buurman. Rupert zou zich namelijk agressief gedragen tegenover haar hond Cowboy. Maar volgens Rupert liegt zijn buurvrouw erop los en zit ze het beestje juist op te jutten. Rubert denkt dat mevrouw Eekema niet helemaal goed is en hij beschuldigt haar van bepaalde uitspraken. Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's