Gerald Roethof bij Vandaag Inside: 'Als je Jos B. verdedigt kun je het nooit goed doen'

Gerald Roethof bij Vandaag Inside: 'Als je Jos B. verdedigt kun je het nooit goed doen'

Vrijdag 17 februari 2023 om 09:12

Een van de bekendste zaken van advocaat Gerald Roethof is die rondom de moord op Nicky Verstappen, waarin hij hoofdverdachte Jos B. bijstaat. Dat is nogal een ondankbare taak: 'Dat kan je nooit goed doen, zo eenvoudig is dat. Je kan het nooit goed doen en dat weet je en daar kan je tegen. Anders moet je het niet doen', vertelde hij donderdagavond in Vandaag Inside.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Gerald Roethof bij Vandaag Inside: 'Als je <em>Jos B.</em> verdedigt kun je het nooit goed doen' Een van de bekendste zaken van advocaat Gerald Roethof is die rondom de moord op Nicky Verstappen, waarin hij hoofdverdachte Jos B. bijstaat. Dat is nogal een ondankbare taak: 'Dat kan je nooit goed doen, zo eenvoudig is dat. Je kan het nooit goed doen en dat weet je en daar kan je tegen. Anders moet je het niet doen', vertelde hij donderdagavond in Vandaag Inside. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's