Gerald Roethof: 'Ik kijk alleen naar Ajax als ze het goed doen, dus nu niet' (Vandaag Inside)

Gerald Roethof: 'Ik kijk alleen naar Ajax als ze het goed doen, dus nu niet' (Vandaag Inside)

Vrijdag 17 februari 2023 om 10:03

Het spel van Ajax is de afgelopen tijd nou niet echt om over naar huis te schrijven en dat is ook advocaat Gerald Roethof opgevallen, die heeft besloten om niet meer naar de wedstrijden te kijken: 'Ik kijk alleen als ze het goed doen. Dus nu kijk ik niet.' Wilfred Genee heeft daar wel een benaming voor: 'Je bent een succes-supporter.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Gerald Roethof: 'Ik kijk alleen naar <em>Ajax</em> als ze het goed doen, dus nu niet' (<em>Vandaag Inside</em>) Het spel van Ajax is de afgelopen tijd nou niet echt om over naar huis te schrijven en dat is ook advocaat Gerald Roethof opgevallen, die heeft besloten om niet meer naar de wedstrijden te kijken: 'Ik kijk alleen als ze het goed doen. Dus nu kijk ik niet.' Wilfred Genee heeft daar wel een benaming voor: 'Je bent een succes-supporter.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's