Bekijk hier de eerste spannende trailer van Arcadia van topregisseur Tim Oliehoek

Bekijk hier de eerste spannende trailer van Arcadia van topregisseur Tim Oliehoek

Maandag 20 februari 2023 om 20:25

KRO-NCRV heeft de nieuwe trailer van de serie Arcadia vrijgegeven. Met een Nederlands-Vlaamse cast waar je U tegen zegt, volgen we de familie Hendriks in een gevaarlijke wereld waar persoonlijke burgerscore een zaak van leven en dood zijn. Bekijk hieronder de trailer van de serie Arcadia.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bekijk hier de eerste spannende trailer van <em>Arcadia</em> van topregisseur Tim Oliehoek KRO-NCRV heeft de nieuwe trailer van de serie Arcadia vrijgegeven. Met een Nederlands-Vlaamse cast waar je U tegen zegt, volgen we de familie Hendriks in een gevaarlijke wereld waar persoonlijke burgerscore een zaak van leven en dood zijn. Bekijk hieronder de trailer van de serie Arcadia. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaalNa een enorme ramp ontstaat een nieuwe samenleving: 'Arcadia'. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore. We volgen de familie Hendriks die dankzij hun hoge scores een goed en veilig leven kunnen leiden. Alles verandert wanneer blijkt dat vader Pieter met de scores van zijn twee dochters heeft gefraudeerd. Hoe houdt de familie zich staande? Kiezen ze voor elkaar? Of ieder toch voor zichzelf? CastNaast Maarten Heijmans en Monic Hendrickx zijn ook Aus Greidanus, Melody Klaver, Gene Bervoets, Wim Opbrouck en Natali Broods te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Tim Oliehoek (Thuisfront) De dramaserie Arcadia is vanaf 19 maart 2023 elke zondag om 20:20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3. Vanaf deze datum kun je ook de hele reeks alvast bingen via NPO Plus. Deze serie bevat 8 afleveringen.
Trailer :
Bekijk hier de eerste spannende trailer van Arcadia van topregisseur Tim Oliehoek

Het verhaal
Na een enorme ramp ontstaat een nieuwe samenleving: 'Arcadia'. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore. We volgen de familie Hendriks die dankzij hun hoge scores een goed en veilig leven kunnen leiden. Alles verandert wanneer blijkt dat vader Pieter met de scores van zijn twee dochters heeft gefraudeerd. Hoe houdt de familie zich staande? Kiezen ze voor elkaar? Of ieder toch voor zichzelf?

Cast
Naast Maarten Heijmans en Monic Hendrickx zijn ook Aus Greidanus, Melody Klaver, Gene Bervoets, Wim Opbrouck en Natali Broods te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Tim Oliehoek (Thuisfront)

De dramaserie Arcadia is vanaf 19 maart 2023 elke zondag om 20:20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3. Vanaf deze datum kun je ook de hele reeks alvast bingen via NPO Plus. Deze serie bevat 8 afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's