Zien! Beelden van huis van Britney Spears dat voor 12 miljoen dollar te koop staat (RTL Boulevard)

Zien! Beelden van huis van Britney Spears dat voor 12 miljoen dollar te koop staat (RTL Boulevard)

Tuesday 21 February 2023 om 12:14

In RTL Boulevard neemt Roos Reedijk in de eerste aflevering van 'Bod in de Roos', een kijkje in het miljoenenpand van Britney Spears. Zij zet het huis een half jaar nadat ze het van Justin Bieber heeft gekocht, alweer in de verkoop. Roos denkt dat de overdadig kitscherig ingerichte marmeren mansion, Frans Bauer wel aanspreekt.

Bekijk hieronder beelden van Britneys huis dat voor 12 miljoen dollar te koop staat in het fragment van RTL Boulevard. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien! Beelden van huis van <em>Britney Spears</em> dat voor 12 miljoen dollar te koop staat (<em>RTL Boulevard</em>) In RTL Boulevard neemt Roos Reedijk in de eerste aflevering van 'Bod in de Roos', een kijkje in het miljoenenpand van Britney Spears. Zij zet het huis een half jaar nadat ze het van Justin Bieber heeft gekocht, alweer in de verkoop. Roos denkt dat de overdadig kitscherig ingerichte marmeren mansion, Frans Bauer wel aanspreekt. Bekijk hieronder beelden van Britneys huis dat voor 12 miljoen dollar te koop staat in het fragment van RTL Boulevard. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Britney Spears laat aan fans weten: ''Ik leef nog!'' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Video: Justin Bieber verkoopt muziekrechten voor 180 miljoen Bekijk deze video » Zien! Frans Bauer over dagelijks 5 km wandelen: "Het is afzien voor Frans hè!" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien! Beelden van huis van Britney Spears dat voor 12 miljoen dollar te koop staat (RTL Boulevard)Actuele video's

Meer actuele video's