Opsporings Verzocht gemist?: overvaller vlucht voor zijn slachtoffer

Opsporings Verzocht gemist?: overvaller vlucht voor zijn slachtoffer

Dinsdag 21 februari 2023 om 23:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 14 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

<em>Opsporings Verzocht</em> gemist?: overvaller vlucht voor zijn slachtoffer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 14 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. Wanneer de dader in Nijmegen zijn slachtoffer bedreigt met een mes. Reageert het slachtoffer heel snel met een mesje waarmee hij dozen open maakt. De dader vlucht zo snel mogelijk weg. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporings Verzocht gemist?: overvaller vlucht voor zijn slachtoffer

Wanneer de dader in Nijmegen zijn slachtoffer bedreigt met een mes. Reageert het slachtoffer heel snel met een mesje waarmee hij dozen open maakt. De dader vlucht zo snel mogelijk weg.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's