Vandaag Inside: Johan Derksen kan niet lachen om imitatie Rick Nieman

Vandaag Inside: Johan Derksen kan niet lachen om imitatie Rick Nieman

Thursday 23 February 2023 om 08:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 februari. Je kunt deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside is Rick Nieman te gast en Wilfred Genee laat een video zien van een cabaretier die hem imiteert. Er wordt volop gegierd en volgens René van der Gijp is hij erg goed. Maar Johan Derksen kan er niet om lachen. “Dan moet je iemand hebben die Rick goed na kan doen.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: Johan Derksen kan niet lachen om imitatie Rick Nieman Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 februari. Je kunt deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside is Rick Nieman te gast en Wilfred Genee laat een video zien van een cabaretier die hem imiteert. Er wordt volop gegierd en volgens René van der Gijp is hij erg goed. Maar Johan Derksen kan er niet om lachen. “Dan moet je iemand hebben die Rick goed na kan doen.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's