Cybermannetje Dave in Vandaag Inside, ''Hackers verdienen serieus geld''

Cybermannetje Dave in Vandaag Inside, ''Hackers verdienen serieus geld''

Vrijdag 24 februari 2023 om 10:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 februari. Je kunt deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Hoe serieus is de datalek in Nederland op dit moment? Cybermannetje Dave vertelt in Vandaag Inside over de consequenties en de ernst van het probleem. Hij laat onder andere weten dat hackers serieus geld verdienen met deze criminaliteit. ''Het wordt steeds makkelijker om te hacken'' zegt Dave.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Cybermannetje Dave in <em>Vandaag Inside</em>, ''Hackers verdienen serieus geld'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 februari. Je kunt deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Hoe serieus is de datalek in Nederland op dit moment? Cybermannetje Dave vertelt in Vandaag Inside over de consequenties en de ernst van het probleem. Hij laat onder andere weten dat hackers serieus geld verdienen met deze criminaliteit. ''Het wordt steeds makkelijker om te hacken'' zegt Dave. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's