Scheldende Sabrina bij Mr. Frank Visser: 'Ik ben de oudste webcamgirl van Nederland'

Scheldende Sabrina bij Mr. Frank Visser: 'Ik ben de oudste webcamgirl van Nederland'

Vrijdag 24 februari 2023 om 08:43

Sabrina en haar buurman Mohammed kunnen elkaar inmiddels zo ongeveer wel wurgen. Trappelende kindervoetjes, pannen soep die naar elkaar gegooid worden en de nodige beledigingen over en weer: het zijn de ideale ingrediënten voor een sappige uitzending van Mr. Frank Visser doet uitspraak, die zeer goed werd bekeken. En als Sabrina dan ook nog aangeeft de oudste webcamgirl van Nederland te zijn en haar zoon zegt best de gevangenis in te willen gaan als hij Mohammed maar een klap kan geven is de ellende natuurlijk compleet.

Lukt het Mr. Frank Visser om de buren iets nader tot elkaar te brengen? Bekijk het hieronder, in het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak.

Scheldende Sabrina bij <em>Mr. Frank Visser</em>: 'Ik ben de oudste webcamgirl van Nederland' Sabrina en haar buurman Mohammed kunnen elkaar inmiddels zo ongeveer wel wurgen. Trappelende kindervoetjes, pannen soep die naar elkaar gegooid worden en de nodige beledigingen over en weer: het zijn de ideale ingrediënten voor een sappige uitzending van Mr. Frank Visser doet uitspraak, die zeer goed werd bekeken. En als Sabrina dan ook nog aangeeft de oudste webcamgirl van Nederland te zijn en haar zoon zegt best de gevangenis in te willen gaan als hij Mohammed maar een klap kan geven is de ellende natuurlijk compleet. Lukt het Mr. Frank Visser om de buren iets nader tot elkaar te brengen? Bekijk het hieronder, in het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser: grommende hond maakt 'intimiderende' buurman doodsbang Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Buurvrouw stond met mes bij de voordeur' Bekijk deze video » Monique Westenberg: 'The word is out, together we are better' (video) Bekijk deze video »
TV :
Scheldende Sabrina bij Mr. Frank Visser: 'Ik ben de oudste webcamgirl van Nederland'

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's