Heftige beelden Floortje gaat mee van omstreden ‘kamelenworstelen’: ‘Hij wil echt niet’

Heftige beelden Floortje gaat mee van omstreden ‘kamelenworstelen’: ‘Hij wil echt niet’

Vrijdag 24 februari 2023 om 14:47

In Floortje gaat mee gaat Floortje Dessing met fotograaf Jasper Doest in Turkije naar een evenement waar kamelenworstelen op het programma staat. Veel toeschouwers zijn aanwezig om te kijken hoe de kamelen met elkaar vechten. Dit fenomeen is omstreden, maar de dieren zouden volgens de aanwezigen mogen weigeren. Helaas laten beelden zien dat een van de kamelen toch echt wordt gedwongen om de ring in te gaan. “Hij wil echt niet”, aldus Floortje.

Bekijk de beelden van Floortje gaat mee hieronder.

Floortje gaat mee is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje gaat mee terugkijken op Gids.tv.

Heftige beelden <em>Floortje gaat mee</em> van omstreden ‘kamelenworstelen’: ‘Hij wil echt niet’ In Floortje gaat mee gaat Floortje Dessing met fotograaf Jasper Doest in Turkije naar een evenement waar kamelenworstelen op het programma staat. Veel toeschouwers zijn aanwezig om te kijken hoe de kamelen met elkaar vechten. Dit fenomeen is omstreden, maar de dieren zouden volgens de aanwezigen mogen weigeren. Helaas laten beelden zien dat een van de kamelen toch echt wordt gedwongen om de ring in te gaan. “Hij wil echt niet”, aldus Floortje. Bekijk de beelden van Floortje gaat mee hieronder. Floortje gaat mee is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje gaat mee terugkijken op Gids.tv. Zie: Floortje Dessing gooit het over andere boeg voor nieuwe dieren reisshow Bekijk deze video » Floortje Dessing in Khalid & Sophie over Floortje Gaat Mee: "zien dieren als gelijke" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's