Echte meisjes in de jungle-reünie: toch verzoening Louisa en Esmee na vechtpartij?

Echte meisjes in de jungle-reünie: toch verzoening Louisa en Esmee na vechtpartij?

Maandag 27 februari 2023 om 12:24

In Echte meisjes in de jungle moesten Esmee en Louisa als snel de realityshow verlaten na een heftige knokpartij. Bij de reünie zitten de rivalen weer in een ruimte en presentator Valerio Zeno probeert de dames weer dichter bij elkaar te brengen.

Lees verder onder de video.

<em>Echte meisjes in de jungle</em>-reünie: toch verzoening Louisa en Esmee na vechtpartij? In Echte meisjes in de jungle moesten Esmee en Louisa als snel de realityshow verlaten na een heftige knokpartij. Bij de reünie zitten de rivalen weer in een ruimte en presentator Valerio Zeno probeert de dames weer dichter bij elkaar te brengen. Lees verder onder de video. Louise heeft spijt van actieLouisa viel Esmee aan en werd daardoor uit het programma gezet, Esmee kon niet doorgaan omdat ze hierbij gewond is geraakt. Inmiddels zijn de opnames al even geleden en zijn de realitysterren wat afgekoeld. Louisa vertelt dat ze enorm veel spijt heeft en haar excuses wilde aanbieden, maar Esmee was te boos. Maar de twee besluiten toch de strijdbijl te begraven… Bekijk de video van de Echte meisjes in de jungle-reünie hierboven. Kijk hier waar je Echte meisjes in de jungle kunt streamen. Janice Blok reageert op kritiek na trol-opmerking Echte Meisjes in de Jungle (video) Bekijk deze video » Fabiola Volkers in First Dates: 'Ik val op bad guys en heb altijd verschrikkelijke dates' Bekijk deze video »
TV :
Echte meisjes in de jungle-reünie: toch verzoening Louisa en Esmee na vechtpartij?

Louise heeft spijt van actie
Louisa viel Esmee aan en werd daardoor uit het programma gezet, Esmee kon niet doorgaan omdat ze hierbij gewond is geraakt. Inmiddels zijn de opnames al even geleden en zijn de realitysterren wat afgekoeld. Louisa vertelt dat ze enorm veel spijt heeft en haar excuses wilde aanbieden, maar Esmee was te boos. Maar de twee besluiten toch de strijdbijl te begraven…

Bekijk de video van de Echte meisjes in de jungle-reünie hierboven. Kijk hier waar je Echte meisjes in de jungle kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's