Zal Spakenburg de finale KNVB-beker spelen op een zondag? (De Avondshow met Arjen Lubach)

Zal Spakenburg de finale KNVB-beker spelen op een zondag? (De Avondshow met Arjen Lubach)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zal Spakenburg de finale KNVB-beker spelen op een zondag? (<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De amateurclub SV Spakenburg heeft de halve finales van de KNVB-beker bereikt. Een fenomenale prestatie die in De Avondshow met Arjen Lubach breed uitgemeten wordt. In de statuten van de club staat dat ze nooit op zondag spelen. Hoe moet dat als ze de finale halen en deze op een zondag gespeeld wordt? Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Arjen Lubach neemt eindexamen wiskunde onder de loep met vragen over John de Mol (video) Bekijk deze video » Zie: Spakenburg schrijft voetbalhistorie: 'Hoop op wedstrijd tegen Feyenoord' Bekijk deze video » Tom Staal en Glenn Helder: 'Het zijn cokesnuivende idioten in Spakenburg!' Bekijk deze video »
TV :
Zal Spakenburg de finale KNVB-beker spelen op een zondag? (De Avondshow met Arjen Lubach)

De amateurclub SV Spakenburg heeft de halve finales van de KNVB-beker bereikt. Een fenomenale prestatie die in De Avondshow met Arjen Lubach breed uitgemeten wordt. In de statuten van de club staat dat ze nooit op zondag spelen. Hoe moet dat als ze de finale halen en deze op een zondag gespeeld wordt?

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV